
Urządzenia i Akcesoria
Crème d'huître
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
d'échalotes40 g
-
de beurre10 g
-
d'eau600 g
-
de pommes de terre épluchées et coupées en dés300 g
-
huîtres creuses24
-
de fumet de poisson½ c. à café
-
de sauce d'huître1 c. à soupe
-
de crème fraîche150 g
-
de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de ciboulette fraîche ciselés4 brins
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
147 kcal /
613 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les soupes
50 Przepisów
Francja
Francja