![Soupe de fruits rouges Soupe de fruits rouges](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31088CAC-16CF-4E50-A930-6214AA1DD65C/Derivates/8bddc86c-b03a-4857-84bb-3831b7a23307.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de vin blanc fruité
- 1 - 2 pincées de vanille en poudre
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de rhum
- 900 g de fruits rouges frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 547 kJ / 130 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Crumble aux fruits rouges
1 Std. 15 Min
Gaspacho de tomate
20p
Gaspacho de melon
10p
Crumble aux fraises et aux pommes, crème au basilic
50 Min
Soupe de fruits au muscat de beaumes-de-venise
45min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30min
Soupe de fruits rouges
2h 10min
Soupe glacée aux amandes
1 Std. 15 Min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 min