Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de vin blanc fruité
- 1 - 2 pincées de vanille en poudre
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de rhum
- 900 g de fruits rouges frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 547 kJ / 130 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Soupe de melon au marsala
2 Std. 10 Min
Soupe de melon au basilic
2 Std. 15 Min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1 Std. 15 Min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1 Std. 15 Min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 Min
Tartare de tomate et de poivron
10 Min
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3 Std. 20 Min
Gaspacho de melon
10 Min
Gaspacho de concombre aux fraises
45 Min
Mousse meringuée au pamplemousse
12h
Gratin de figues
25 Min