Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 scallops, fresh, large (approx. 400 g total weight)
- 2 ½ Tbsp lemon olive oil (see tip)
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip), plus 2 Tbsp
lub 1 tsp ascorbic acid powder - water, cold, for cooling
- ice cubes, for cooling
- 2 ½ Tbsp unsalted butter
- 50 g dry white wine
- 3 garlic cloves, halved
- 2 pinches grated lemon zest
- 1 tsp honey
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, finely chopped, for garnishing
- 1 pinch sea salt flakes, for garnishing
- 1 lemon, cut in 4 wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1153 kJ / 276 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 370 mg
Alternatywne przepisy
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Baked Quince Crumble with Meadowsweet Ice Cream
4óra 20p
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
8 godz. 40 min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 godz. 10 min
Onion Skin Broth
1 Std. 5 Min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Mussels with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Smalec (pork rillettes)
3 Std. 10 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min