Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
scallops fresh, large (approx. 400 g total weight)12
-
lemon olive oil (see tip)2 ½ Tbsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip), plus 2 Tbsp30 g
-
water cold, for cooling
-
ice cubes for cooling
-
unsalted butter2 ½ Tbsp
-
dry white wine50 g
-
garlic cloves halved3
-
grated lemon zest2 pinches
-
honey1 tsp
-
fresh thyme leaves only, finely chopped, for garnishing3 sprigs
-
sea salt flakes for garnishing1 pinch
-
lemon cut in 4 wedges1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
370 mg
Białko
10 g
Kalorie
1153 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 h
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 h 15 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 h 20 min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 h 20 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 h 15 min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80 h 10 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Rolled Salmon Pancakes
45 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 h 20 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 h 5 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 h