Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce

Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce

3.7 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • scallops fresh, large (approx. 400 g total weight)
    12
  • lemon olive oil (see tip)
    2 ½ Tbsp
  • salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    1400 g
  • lemon juice freshly squeezed (see tip), plus 2 Tbsp
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • water cold, for cooling
  • ice cubes for cooling
  • unsalted butter
    2 ½ Tbsp
  • dry white wine
    50 g
  • garlic cloves halved
    3
  • grated lemon zest
    2 pinches
  • honey
    1 tsp
  • fresh thyme leaves only, finely chopped, for garnishing
    3 sprigs
  • sea salt flakes for garnishing
    1 pinch
  • lemon cut in 4 wedges
    1

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 370 mg
Białko 10 g
Kalorie 1153 kJ / 276 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...