Urządzenia i Akcesoria
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
698.1 mg
Białko
34.7 g
Kalorie
1895.3 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1 Std. 25 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Chopped Liver
1 Std.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 Std. 30 Min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 Std.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Spaghetti alla Carbonara
30 Min