Urządzenia i Akcesoria
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
698.1 mg
Białko
34.7 g
Kalorie
1895.3 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sicilian Prawn Salad
40 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1 godz. 25 min
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 godz. 45 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min