Urządzenia i Akcesoria
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
698.1 mg
Białko
34.7 g
Kalorie
1895.3 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Beetroot Carpaccio
20 min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.