
Urządzenia i Akcesoria
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
chicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
453 kcal /
1895.3 kJ
Białko
34.7 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
21.2 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Sód
698.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2 godz.
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4 godz. 30 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Scallops with pea purée
25 min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 godz.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Carrot and swede mash
25 min
Aïoli
5 min