Urządzenia i Akcesoria
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
698.1 mg
Białko
34.7 g
Kalorie
1895.3 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Raspberry Ripple Ice Cream
15 godz.
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 godz. 45 min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 godz. 20 min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min