Urządzenia i Akcesoria
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
shallots halved50 g
-
olive oil30 g
-
wine125 g
-
water250 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
fine sea salt plus 4 pinches¾ tsp
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
ground black pepper plus ¼ tsp4 pinches
-
unsalted butter diced40 g
-
parsnips cut in pieces (3 cm)400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
698.1 mg
Białko
34.7 g
Kalorie
1895.3 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 godz. 30 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 godz. 20 min
Scotch Broth
1 godz.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min