Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
- 20 g stale bread, torn in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 g dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
lub 1 tsp ascorbic acid powder - 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g double cream
- 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 881 kJ / 211 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 169 mg
Alternatywne przepisy
Slow-cooked Chickpeas
14h 40 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1h 5min
Courgette and Lemon Sorbet
8 Std. 5 Min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 Std. 45 Min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 Std.
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4hod. 50min
Slow-cooked Haricot Beans
14h 40 min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5hod. 30min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Artichoke And Tofu Dip
5min
Smoky Pork and Beans
3h