Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce

Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce

3.5 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
    2
  • stale bread torn in pieces
    20 g
  • fresh parsley leaves
    5 g
  • dry white wine
    10 g
  • ground white pepper
    2 pinches
  • olive oil
    2 Tbsp
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    1400 g
  • lemon juice freshly squeezed (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    30 g
  • double cream
    75 g
  • saffron threads plus extra for garnishing
    2 pinches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 211 kcal / 881 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 169 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...