Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)2
-
stale bread torn in pieces20 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
dry white wine10 g
-
ground white pepper2 pinches
-
olive oil2 Tbsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
double cream75 g
-
saffron threads plus extra for garnishing2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
169 mg
Białko
10 g
Kalorie
881 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Salmon Tartare
25 min
Salt cod gratin
50 min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Floating Islands
40 min
Turkey roulades with minted pea mash
35 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min