Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)2
-
stale bread torn in pieces20 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
dry white wine10 g
-
ground white pepper2 pinches
-
olive oil2 Tbsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
double cream75 g
-
saffron threads plus extra for garnishing2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
169 mg
Białko
10 g
Kalorie
881 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Sous-vide Ossobuco
12 godz. 40 min
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50 min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 godz. 30 min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1 godz.
Egg white omelette
35 min
Rabbit stew
1 godz.
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 godz.
Veal Pilaf
1 godz. 25 min