Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
TM6

Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce

3.5 ( 6 ocen )

Składniki

  • 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
  • 20 g stale bread torn in pieces
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 10 g dry white wine
  • 2 pinches ground white pepper
  • 2 Tbsp olive oil
  • 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 30 g lemon juice freshly squeezed (see tip)
    lub 1 tsp ascorbic acid powder
  • 30 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 75 g double cream
  • 2 pinches saffron threads plus extra for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
211 kcal / 881 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
169 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy