Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
- 20 g stale bread, torn in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 g dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
lub 1 tsp ascorbic acid powder - 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g double cream
- 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 881 kJ / 211 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 169 mg
Alternatywne przepisy
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Plum Clafoutis (TM5)
1h 15min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Potato and Celeriac Gratin
1h 10min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM6)
20 Min
Monkfish and prawn soup
1h
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4 Std.