Urządzenia i Akcesoria
French Onion Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
onions halved or cut in wedges to fit in feeder500 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt plus 5 g or to taste1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
dark muscovado sugar1 ½ tsp
-
plain flour30 g
-
white wine vinegar50 g
-
water800 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
819 mg
Białko
8 g
Kalorie
979 kJ /
234 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
25 min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 min
White Bread
3 godz.
Frozen Yoghurt Bark
6 godz. 10 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 godz. 30 min
Leftover Vegetable Stock
50 min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 godz. 50 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Onion Soup
1 godz.