Urządzenia i Akcesoria
French Onion Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
onions halved or cut in wedges to fit in feeder500 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt plus 5 g or to taste1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
dark muscovado sugar1 ½ tsp
-
plain flour30 g
-
white wine vinegar50 g
-
water800 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
819 mg
Białko
8 g
Kalorie
979 kJ /
234 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb Ice Cream
36 godz. 25 min
Leek and Potato Soup
40 min
Creamy Tomato Soup
40 min
Creamy tomato soup
30 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Onion Soup
1 godz.
Onion soup
1 godz. 10 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Sumac-spiced Houmous
5 min