
Urządzenia i Akcesoria
French Onion Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
onions halved or cut in wedges to fit in feeder500 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt plus 5 g or to taste1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
dark muscovado sugar1 ½ tsp
-
plain flour30 g
-
white wine vinegar50 g
-
water800 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
234 kcal /
979 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
819 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Leek and Potato Soup
40 min
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
French Onion Soup (TM5)
1 godz.
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 godz. 30 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Creamy tomato soup
30 min
Tomato sauce
40 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Smoked Salmon Pâté
5 min