Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g olive oil
lub 20 g oil -
400 - 500
g onions, cut in wedges or sliced (1 cm)
lub 400 - 500 g red onions, cut in wedges or sliced (1 cm) - 30 g water
- 2 pinches fine sea salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 8.1 g
- Sód
- 428 mg
Alternatywne przepisy
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Caramelised Onions (200 g)
40 min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15min
Sautéed Onions and Garlic
20min
Browned Onions (200 g)
25min
Sautéed Onions (300 g)
Brak ocen
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min