Urządzenia i Akcesoria
Caramelised Onions (400-500 g)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 portion
Składniki
-
20 g oilolive oil20 g
-
400 - 500 g red onions, cut in wedges or sliced (1 cm)onions cut in wedges or sliced (1 cm)400 - 500 g
-
water30 g
-
fine sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
428 mg
Białko
5 g
Kalorie
1264 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Sautéed Shallots (250 g)
20 min
Sautéed Onions and Garlic
20 min
Caramelised Onions (200 g)
40 min
Browned Onions (200 g)
25 min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min