Caramelised Onions (400-500 g)

Caramelised Onions (400-500 g)

4.4 60 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 portion

Składniki

  • olive oil
    20 g
    20 g oil
  • onions cut in wedges or sliced (1 cm)
    400 - 500 g
    400 - 500 g red onions, cut in wedges or sliced (1 cm)
  • water
    30 g
  • fine sea salt
    2 pinches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 302 kcal / 1264 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 8.1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 428 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...