
Urządzenia i Akcesoria
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
stale bread broken in pieces30 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
parsnips peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
water150 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¼ tsp
-
pancetta finely diced50 g
-
unsalted butter at room temperature20 g
-
scallops large, coral removed8
-
oil2 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice for serving
-
fresh thyme leaves chopped, for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
232 kcal /
970.7 kJ
Białko
8.9 g
Tłuszcz
16.7 g
Węglowodany
12.6 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Sód
556.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Hollandaise Sauce
15 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Béarnaise Sauce
20 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Hollandaise Sauce
15 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 godz. 25 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min