Urządzenia i Akcesoria
Pollock in Champagne Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Basmati Rice
-
water1300 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
olive oil30 g
-
basmati rice300 g
Pollock in Champagne Sauce
-
pollock fillets (approx. 150 g each)6
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
shallots halved40 g
-
unsalted butter diced100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water100 g
-
white sparkling wine, (e.g. Cava, Prosecco)Champagne170 g
-
double cream3 Tbsp
-
egg yolks from medium eggs5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1177.9 mg
Białko
71.2 g
Kalorie
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 godz. 15 min
Virgin Passion Fruit Mojito
10 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Lemongrass Beef Salad
30 min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 godz. 10 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 godz. 30 min
Leek Leaf Chicken Rolls
55 min