Urządzenia i Akcesoria
Pollock in Champagne Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Basmati Rice
-
water1300 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
olive oil30 g
-
basmati rice300 g
Pollock in Champagne Sauce
-
pollock fillets (approx. 150 g each)6
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
shallots halved40 g
-
unsalted butter diced100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water100 g
-
white sparkling wine, (e.g. Cava, Prosecco)Champagne170 g
-
double cream3 Tbsp
-
egg yolks from medium eggs5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1177.9 mg
Białko
71.2 g
Kalorie
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham and Leek Pies
1 godz. 50 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 godz. 15 min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Sautéed Pork with Cider
55 min