Urządzenia i Akcesoria
Pollock in Champagne Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Basmati Rice
-
water1300 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
olive oil30 g
-
basmati rice300 g
Pollock in Champagne Sauce
-
pollock fillets (approx. 150 g each)6
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
shallots halved40 g
-
unsalted butter diced100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water100 g
-
white sparkling wine, (e.g. Cava, Prosecco)Champagne170 g
-
double cream3 Tbsp
-
egg yolks from medium eggs5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1177.9 mg
Białko
71.2 g
Kalorie
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Tart
4 godz. 30 min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 godz. 15 min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 godz. 45 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min