Steamed Thai-style fish cakes
TM6 TM5 TM31

Steamed Thai-style fish cakes

3.4 (13 ocen)

Składniki

  • oil, for greasing
  • 2 - 4 fresh kaffir lime leaves (see tip), stalks removed
  • 100 g fresh green beans, trimmed
  • 2 spring onions (approx. 40 g), cut in pieces
    lub 2 shallots (approx. 40 g), cut in pieces
  • 600 g white fish fillets (e.g. cod, snapper, perch), cut in pieces (3-4 cm)
  • 30 - 50 g Thai red curry paste
  • 60 g coconut cream
    lub 30 g coconut cream powder, diluted in 30 g of water
  • 1 egg white
  • ½ - 1 tsp salt
  • 1000 g water
  • 1 red fresh chilli, thinly sliced, to garnish

Wartości odżywcze
na 3 pieces
Kalorie
840 kJ / 202 kcal
Białko
22 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
11 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Błonnik
1.3 g
Sód
393.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy