![Soupe de cucurbitacées au chorizo Soupe de cucurbitacées au chorizo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0D3AFCAB-BC99-4BD5-BB31-509CC47E8F27/Derivates/7D86A81E-0737-4496-8A6F-1633E581A92F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 brins de persil frais
- 450 g de courgettes, coupées en tronçons
- 600 g de potimarron, coupé en dés
- 400 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 1 chorizo doux, coupé en dés (environ 200 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1031 kJ / 247 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Potage au poireau
30 Min
Potage Saint-Germain
45 分钟
Crème de chou-fleur
40 分钟
Soupe de butternut, curry et amandes
35min
Crème de butternut au chorizo
30 Min
Crème d'endive au colombo
30 Min
Velouté de cresson à l'orange
35min
Velouté de carotte, pomme et curry
50 Min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35min
Soupe de panais
35min
Soupe paysanne express
45 分钟
Crème de courgette au bleu
25 dk