Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 brins de persil frais
- 450 g de courgettes, coupées en tronçons
- 600 g de potimarron, coupé en dés
- 400 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 1 chorizo doux, coupé en dés (environ 200 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1031 kJ / 247 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de panais
35 Min
Velouté de cresson à l'orange
35 Min
Velouté butternut-poivron rouge
30 Min
Velouté d'automne aux gambas
40 Min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Potage Saint-Germain
45 Min
Crème de butternut au chorizo
30 Min
Potage au poireau
30 Min
Velouté de carotte, pomme et curry
50 Min
Crème d'endive au colombo
30 Min
Soupe de butternut, curry et amandes
35 Min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min