Soupe de cucurbitacées au chorizo
TM31 TM5 TM6

Soupe de cucurbitacées au chorizo

4.7 (161 ocen)

Składniki

  • 2 brins de persil frais
  • 450 g de courgettes, coupées en tronçons
  • 600 g de potimarron, coupé en dés
  • 400 g d'eau
  • 1 c. à café de gros sel
  • 1 chorizo doux, coupé en dés (environ 200 g)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1031 kJ / 247 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy