Gratinée aux oignons

Gratinée aux oignons

4.2 84 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'emmental coupé en morceaux
    200 g
  • d'oignons jaunes coupés en deux
    500 g
  • de beurre demi-sel coupé en morceaux
    60 g
  • d'eau
    1500 g
  • cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
    1
  • de pain rassis coupé en bouchées
    200 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 543 kcal / 2276 kJ
Białko 23.8 g
Tłuszcz 27.8 g
Węglowodany 49.8 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...