
Urządzenia i Akcesoria
Gratinée aux oignons
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
d'emmental coupé en morceaux200 g
-
d'oignons jaunes coupés en deux500 g
-
de beurre demi-sel coupé en morceaux60 g
-
d'eau1500 g
-
cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)1
-
de pain rassis coupé en bouchées200 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 c. à café
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts3 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
543 kcal /
2276 kJ
Białko
23.8 g
Tłuszcz
27.8 g
Węglowodany
49.8 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Balade lyonnaise
10 Przepisów
Francja
Francja