
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g de carottes coupées en tronçons
- 130 g de blancs de poireau grossièrement émincés
- 170 g de pommes de terre coupées en cubes
- 800 g d'eau
- 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de betteraves cuites, coupées en cubes
- 8 c. à soupe de fromage de chèvre frais en quenelles
- 25 g de cerneaux de noix concassés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 135 kcal / 565 kJ
- Białko
- 6 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Węglowodany
- 11 g
- Błonnik
- 3 g