Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 g de sucre en poudre
- 100 g de blancs d'oeufs, à température ambiante
- ⅛ c. à café de sel
- des pépites de chocolat, pour créer les yeux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 305 kJ / 73 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits au beurre
50 min
Soupe mystère
45 min
Glace à la vanille
12h
Glace au caramel salé
14h
Génoise
1 Std. 50 Min
Mousse au chocolat
3sa 20 dk
Mayonnaise
5min
Cookies aux pépites de chocolat
50 min
Brownies
50 min
Cupcakes "cerveaux"
1h 40min
Sorbet aux fruits
10min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 min