Sauce au poivre vert

Sauce au poivre vert

3.1 22 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en 2
    50 g
  • de beurre
    20 g
  • de vin blanc
    100 g
  • de grains de poivre vert, au vinaigre égouttés
    40 g
  • de sel
    ¼ c. à café
  • de demi-crème à sauce, 25% de matière grasse
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 165.6 kcal / 688 kJ
Białko 2.7 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 9.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...