Urządzenia i Akcesoria
Confiture à la fraise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
1 bocal
Składniki
-
500 g de fraises coupées en deux ou en quartiers au besoin
-
20 g jus de citron
-
375 g de sucre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
4 g
Kalorie
7141 kJ /
1704 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
402 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2 godz.
Pâte de base pour pain
24 godz. 5 min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 min
Glace aux fruits
5 min
Mayonnaise
5 min
Focaccia aux oignons
2 godz.
Pain de mie
3 godz.
Sauce béarnaise
15 min
Glace au caramel salé
14 godz.
Baguette
3 godz. 45 min
Pain pitta
2 godz.
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 min