Urządzenia i Akcesoria
Confiture à la fraise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
1 bocal
Składniki
-
500 g de fraises coupées en deux ou en quartiers au besoin
-
20 g jus de citron
-
375 g de sucre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
4 g
Kalorie
7141 kJ /
1704 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
402 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Confiture de fraises, rhubarbe et vanille
45 min
Pâte de base pour pain
24 godz. 5 min
Yaourt nature au Varoma
12 godz.
Biscuits au beurre
50 min
Glace aux fruits
5 min
Baguette
3 godz. 45 min
Mayonnaise
5 min
Pain de mie
3 godz.
Coleslaw
10 min
Ketchup de tomates
1 godz. 15 min
Pain aux cinq graines
50 min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 min