
Urządzenia i Akcesoria
Mousse au chocolat glacée
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
Crème fouettée
-
de crème double (env. 48% M.G.)300 g
-
de sucre glace50 g
Custard au chocolat
-
de chocolat fondant en morceaux ou en callets350 g
-
de crème double (env. 48% M.G.)300 g
-
de sucre en poudre100 g
-
jaunes d'oeufs (moyen)6
Blancs d'oeufs et finition
-
blancs d'oeufs (moyen)6
-
de crème de tartare1 pincée
-
de sucre en poudre2 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
799 kcal /
3343 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
58 g
Węglowodany
71 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Desserts divins
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks