
Urządzenia i Akcesoria
Puddings au chocolat sans farine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
de crème double (env. 48% M.G.)200 g
-
de beurre mou, et plus pour graisser100 g
-
de chocolat fondant en morceaux ou en callets100 g
-
de sucre60 g
-
oeufs, de taille moyenne (53-63 g)2
-
jaunes d'oeufs de taille moyenne (53-63 g)2
-
d'eau1000 g
-
de la poudre de cacao pour parsemer
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
292 kcal /
1222 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Desserts divins
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks