Urządzenia i Akcesoria
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Meatballs
-
oil spray to grease
-
almonds100 g
-
dried Italian herbs1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
egg1
-
beef mince500 g
Tomato soup
-
onion cut into halves (approx. 150 g)1
-
garlic cloves2
-
red capsicum cut into pieces½
-
extra virgin olive oil30 g
-
fresh tomatoes cut into quarters800 g
-
button mushrooms cut into halves150 g
-
tomato paste100 g
-
water100 g
-
Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tip)2 tbsp
-
dried Italian herbs2 tsp
-
honey1 tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
-
zucchini large yellow or green, cut into zoodles2
-
Parmesan cheese shaved, to serve
-
gluten free bread to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1450.4 mg
Białko
31.4 g
Kalorie
1879.8 kJ /
447.6 kcal
Tłuszcz
28.2 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
13.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1 godz.
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Baked chicken pizzaiola
55 min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min