
Urządzenia i Akcesoria
Beef stew with gnocchi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil70 g
-
gravy beef trimmed and cut into pieces (3 cm)800 g
-
red onion cut into wedges (3-4 cm)170 g
-
carrot cut into slices (1-2 cm)150 g
-
celery cut into slices (5 mm -1 cm)70 g
-
red capsicum deseeded and cut in pieces (2 cm)80 g
-
hot paprika to taste¾ - 1 tsp
-
water600 g
-
tomato paste30 g
-
Beef stock paste (see Tips)1 tsp
-
allspice berries4
-
dried bay leaves2
-
dried thyme1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ¾ tsp
-
sea salt½ tsp
-
gnocchi (see Tips)500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped, to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
651.1 kcal /
2724 kJ
Białko
50.9 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
50.5 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Sód
713.6 mg