
Urządzenia i Akcesoria
Beef stew with gnocchi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil70 g
-
gravy beef trimmed and cut into pieces (3 cm)800 g
-
red onion cut into wedges (3-4 cm)170 g
-
carrot cut into slices (1-2 cm)150 g
-
celery cut into slices (5 mm -1 cm)70 g
-
red capsicum deseeded and cut in pieces (2 cm)80 g
-
hot paprika to taste¾ - 1 tsp
-
water600 g
-
tomato paste30 g
-
Beef stock paste (see Tips)1 tsp
-
allspice berries4
-
dried bay leaves2
-
dried thyme1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ¾ tsp
-
sea salt½ tsp
-
gnocchi (see Tips)500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped, to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
651.1 kcal /
2724 kJ
Białko
50.9 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
50.5 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Sód
713.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Macaroni carbonara
30 min
Apricot Chicken
35 min
Chicken in chipotle sauce
40 min
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
BBQ Pulled Chicken
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
All in one bowl bolognese
40 min
No fail mash potato
20 min
Chicken laksa
30 min