
Urządzenia i Akcesoria
Clafoutis salé aux fèves, bacon et feta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
de tranches de bacon coupées en petits morceaux150 g
-
d'huile d'olive2 c. à soupe
-
d'oignons coupés en quatre180 g
-
de sucre en poudre1 c. à soupe
-
de lait400 g
-
œufs3
-
du sel
-
du poivre moulu
-
beurre pour le plat
-
de feta en cubes150 g
-
d'eau1000 g
-
de fèves fraîches400 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
502 kcal /
2103 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°15
65 Przepisów
Francja
Francja