Crumble de saint-marcellin aux fruits secs

Crumble de saint-marcellin aux fruits secs

4.5 64 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 30 g d'abricots secs
  • 25 g de raisins secs de Corinthe
  • 30 g de cerneaux de noix
  • 30 g de farine de blé
  • 30 g de beurre coupé en morceaux
  • 4 saint-marcellins

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 514 mg
Białko 17.3 g
Kalorie 1648.3 kJ / 396.5 kcal
Tłuszcz 30.3 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 18.3 g
Węglowodany 13.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...