
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'abricots secs
- 25 g de raisins secs de Corinthe
- 30 g de cerneaux de noix
- 30 g de farine de blé
- 30 g de beurre coupé en morceaux
- 4 saint-marcellins
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 396.5 kcal / 1648.3 kJ
- Białko
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 30.3 g
- Węglowodany
- 13.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.3 g
- Sód
- 514 mg