Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'abricots secs
- 25 g de raisins secs de Corinthe
- 30 g de cerneaux de noix
- 30 g de farine de blé
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 4 saint-marcellins
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1648.3 kJ / 396.5 kcal
- Białko
- 17.3 g
- Węglowodany
- 13.3 g
- Tłuszcz
- 30.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 514 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1 godz. 5 min
Spaghetti o palmo
35 Min
Risotto tomate-coppa-artichaut
40p
Clafoutis salé aux fèves, bacon et feta
1 Std. 15 Min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1 Std. 20 Min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1 Std. 25 Min
Œufs farcis à la berrichonne
40p
Soupe de châtaigne au bleu
35 Min
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20p
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1h 55min
Salade de tranches de magret roulées au chèvre
30min
Pâtes au gorgonzola
40p