Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'abricots secs
- 25 g de raisins secs de Corinthe
- 30 g de cerneaux de noix
- 30 g de farine de blé
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 4 saint-marcellins
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1648.3 kJ / 396.5 kcal
- Białko
- 17.3 g
- Węglowodany
- 13.3 g
- Tłuszcz
- 30.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 514 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soufflé au chèvre et au thym
1小时
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Crumble de truite fumée aux herbes
25min
Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort
1小时 15 分钟
Œufs farcis à la berrichonne
40min
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20 Min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1hod. 55min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1小时 15 分钟
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1 godz. 5 min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1 Std. 25 Min
Pâtes au gorgonzola
40min