Crumble aux noisettes, haricots verts et champignons

Crumble aux noisettes, haricots verts et champignons

4.3 94 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions

Składniki

Le crumble aux noisettes
  • de noisettes décortiquées
    40 g
  • de parmesan coupé en morceaux
    40 g
  • de beurre coupé en morceaux
    40 g
  • de farine de blé
    60 g
  • de noix de muscade en poudre
    1 pincée
Les légumes
  • d'ail
    1 gousse
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de champignons de Paris frais de petite taille ou coupés en quatre
    300 g
  • d'eau
    450 g
  • de graines de coriandre
    2 pincées
  • concentré de tomate
    1 c. à soupe
  • feuille de laurier
    1
  • de bouillon
    1 cube
  • de haricots verts frais
    500 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 225 kcal / 937.3 kJ
Białko 7.7 g
Tłuszcz 15.5 g
Węglowodany 13.5 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...