Tartines au potimarron et fromage à raclette

Tartines au potimarron et fromage à raclette

4.4 56 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de cerneaux de noix
  • 6 feuilles de sauge fraîche
  • 500 g d'eau
  • 350 g de potimarron en tranches de 1 cm d'épaisseur
  • 4 tranches de pain aux graines ou 8 petites tranches
  • 200 g de fromage à raclette en fines tranches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17 g
Kalorie 1485 kJ / 355 kcal
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...