Tartines au potimarron et fromage à raclette
TM6 TM5 TM31

Tartines au potimarron et fromage à raclette

4.3 (49 ocen)

Składniki

  • 50 g de cerneaux de noix
  • 6 feuilles de sauge fraîche
  • 500 g d'eau
  • 350 g de potimarron, en tranches de 1 cm d'épaisseur
  • 4 tranches de pain aux graines ou 8 petites tranches
  • 200 g de fromage à raclette, en fines tranches

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1485 kJ / 355 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
23 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy