Navarin d'agneau printanier

Navarin d'agneau printanier

4.5 68 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • gousses d'ail
    2
  • oignon jaune coupé en deux
    1
  • d'huile d'olive
    20 g
  • collier d'agneau coupé en dés
    800 g
  • de vin blanc sec
    250 g
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • de concentré de tomate
    70 g
  • bouquet garni (thym, persil, laurier sauce)
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de carottes nouvelles taillées en bâtonnets (env. 3 cm)
    300 g
  • de navets de printemps
    200 g
  • de haricots verts frais équeutés et coupés en trois
    200 g
  • de petits pois frais écossés (env. 400 g avec la cosse)
    200 g
  • oignons grelot
    8
  • d'eau
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 430 kcal / 1802 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...