Merlu à la galicienne

Merlu à la galicienne

3.6 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • darnes de merlu (2-3 cm d'épaisseur) avec la peau
    6
  • de sel
    2 c. à café
  • de pommes de terre détaillées en dés
    800 g
  • d'eau
    400 g
  • feuille de laurier déshydratée
    1
  • d'oignons émincés
    200 g
  • de persil frais
    6 feuilles
  • d'huile d'olive incluant 10 g pour le plateau vapeur
    110 g
  • d'ail finement émincé
    40 g
  • de paprika doux
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 460 kcal / 1930 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...