Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 gros citrons jaunes
- 180 g de thon en boîte au naturel, égoutté
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- 3 œufs durs, coupés en deux
- 50 g de mascarpone
- 40 g de mayonnaise
- 10 g de ciboulette fraîche, ciselée
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 876 kJ / 210 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 18 g
Alternatywne przepisy
Terrine de chèvre à la ciboulette
4h 20min
Œufs farcis
30min
Marinade au curcuma frais (pour côtelettes de porc)
12 Std. 10 Min
Tartare de tomate et de poivron
10min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12h
Clémentine farcie au crabe
20 Min
Marinade yaourt-épices
10min
Tomates farcies au thon
35min
Salade de champignons aux deux citrons
1小时 15 分钟
Terrine de feta au basilic
3hod.
Mayonnaise d'avocat
15 Min
Œufs mimosas à la sardine
35min