Paleron au potiron et au vin blanc

Paleron au potiron et au vin blanc

3.3 29 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de beurre
    40 g
  • de paleron de bœuf coupé en morceaux
    800 g
  • de vin blanc sec
    400 g
  • oignons coupés
    2
  • d'ail
    1 gousse
  • de marmelade d'oranges
    2 c. à soupe
  • de vinaigre de vin rouge
    10 g
  • feuilles de laurier frais
    2
  • de bouillon de bœuf
    1 cube
  • d'eau
    400 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de chair de potiron
    400 g
  • carottes
    2
  • de thym frais
    1 brin
  • d'huile de noisette
    1 c. à soupe
  • de jus d'orange
    120 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 497 kcal / 2075 kJ
Białko 44 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...