Paleron au potiron et au vin blanc

Paleron au potiron et au vin blanc

3.3 31 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions

Składniki

  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 40 g de beurre
  • 800 g de paleron de bœuf coupé en morceaux
  • 400 g de vin blanc sec
  • 2 oignons coupés
  • 1 gousse d'ail
  • 2 c. à soupe de marmelade d'oranges
  • 10 g de vinaigre de vin rouge
  • 2 feuilles de laurier frais
  • 1 cube de bouillon de bœuf
  • 400 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 400 g de chair de potiron
  • 2 carottes
  • 1 brin de thym frais
  • 1 c. à soupe d'huile de noisette
  • 120 g de jus d'orange

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 44 g
Kalorie 2075 kJ / 497 kcal
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...