Sauté de veau Marengo

Sauté de veau Marengo

3.4 35 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • de beurre
    20 g
  • d'épaule de veau coupée en dés (2 cm env.)
    700 g
  • oignons coupés en deux
    150 g
  • gousses d'ail
    2
  • de champignons de Paris frais brossés et coupés en quartiers
    250 g
  • de tomates pelées, épépinées et coupées en quartiers
    150 g
  • de concentré de tomate
    1 c. à soupe
  • de vin blanc
    300 g
  • de thym frais
    1 c. à café
  • feuilles de laurier frais
    2
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    ¼ c. à café
  • de persil frais ciselés
    4 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 331 kcal / 1378 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...