Verrines printanières
TM6 TM5 TM31

Verrines printanières

4.2 ( 86 ocen )

Składniki

  • 4 tranches de jambon blanc découennées et coupées en morceaux
  • 1 échalote
  • 25 g de beurre
  • 500 g de petits pois surgelés
  • 500 g d'eau
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
59 kcal / 250 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy