
Urządzenia i Akcesoria
Verrines printanières
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
10 portions
Składniki
-
de jambon blanc découennées et coupées en morceaux4 tranches
-
échalote1
-
de beurre25 g
-
de petits pois surgelés500 g
-
d'eau500 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 - 2 pincées
-
de crème fraîche épaisse2 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
59 kcal /
250 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Verrines apéritives
7 Przepisów
Francja
Francja