Verrines printanières

Verrines printanières

4.2 90 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
10 portions

Składniki

  • de jambon blanc découennées et coupées en morceaux
    4 tranches
  • échalote
    1
  • de beurre
    25 g
  • de petits pois surgelés
    500 g
  • d'eau
    500 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de crème fraîche épaisse
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 59 kcal / 250 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...