
Urządzenia i Akcesoria
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
d'échalotes90 g
-
de beurre20 g
-
de poireaux émincés en fines rondelles (2-3 mm)400 g
-
de vin blanc sec250 g
-
d'eau20 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre moulu1 pincée
-
noix de saint-jacques12
-
de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.100 g
-
de fécule de maïs10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
229 kcal /
957.2 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vive l'hiver ! vol. II
13 Przepisów
Francja
Francja