Cassolette de fruits de mer au chèvre

Cassolette de fruits de mer au chèvre

4.4 72 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • 60 g d'échalotes
  • 30 g de beurre demi-sel
  • 500 g de cocktail de fruits de mer surgelé
  • 100 g de vin blanc sec
  • 100 g d'eau
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy® coupé en morceaux
  • 3 c. à soupe de chapelure

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12.7 g
Kalorie 769 kJ / 184 kcal
Tłuszcz 10.3 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 9.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...