
Urządzenia i Akcesoria
Cassolette de fruits de mer au chèvre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
d'échalotes60 g
-
de beurre demi-sel30 g
-
de cocktail de fruits de mer surgelé500 g
-
de vin blanc sec100 g
-
d'eau100 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.50 g
-
de fromage de chèvre frais, type Petit Billy® coupé en morceaux200 g
-
de chapelure3 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
184 kcal /
769 kJ
Białko
12.7 g
Tłuszcz
10.3 g
Węglowodany
9.3 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autour du chèvre
10 Przepisów
Francja
Francja