Cassolette de fruits de mer au chèvre
TM31 TM5 TM6

Cassolette de fruits de mer au chèvre

4.5 (60 ocen)

Składniki

  • 60 g d'échalotes
  • 30 g de beurre demi-sel
  • 500 g de cocktail de fruits de mer surgelé
  • 100 g de vin blanc sec
  • 100 g d'eau
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®, coupé en morceaux
  • 3 c. à soupe de chapelure

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
769 kJ / 184 kcal
Białko
12.7 g
Węglowodany
9.3 g
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy