Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre demi-sel
- 500 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®, coupé en morceaux
- 3 c. à soupe de chapelure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 769 kJ / 184 kcal
- Białko
- 12.7 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de poisson
45min
Feuilleté au crabe
1h 20min
Aumônières aux fruits de mer
1h 30min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Soufflé de crabe aux fines herbes
55min
Cassolettes de saint-jacques
30min
Moules à la basquaise
55min
Marmite du pêcheur
50min
Marmites de la mer
45min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min