Cassolette de fruits de mer au chèvre

Cassolette de fruits de mer au chèvre

4.4 68 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • d'échalotes
    60 g
  • de beurre demi-sel
    30 g
  • de cocktail de fruits de mer surgelé
    500 g
  • de vin blanc sec
    100 g
  • d'eau
    100 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    50 g
  • de fromage de chèvre frais, type Petit Billy® coupé en morceaux
    200 g
  • de chapelure
    3 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 184 kcal / 769 kJ
Białko 12.7 g
Tłuszcz 10.3 g
Węglowodany 9.3 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...