Veau Marengo

Veau Marengo

4.3 118 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
2 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • gousse d'ail
    1
  • de beurre doux
    10 g
  • d'épaule de veau détaillée en dés (2 cm env.)
    300 g
  • de tomates entières pelées au jus
    125 g
  • de vin blanc
    50 g
  • de thym déshydraté
    1 c. à café
  • feuille de laurier déshydratée
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de champignons de Paris frais
    250 g
  • le jus d'un citron jaune
  • de persil frais ciselés
    2 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 290 kcal / 1213 kJ
Białko 32.5 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 7.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...