Lapin marengo

Lapin marengo

3.7 58 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'échalotes
    100 g
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de cuisses de lapin désossées et coupées en morceaux (env. 2 cm)
    600 g
  • de champignons de Paris frais
    600 g
  • de persil frais ciselés
    10 brins
  • de vin blanc sec
    100 g
  • de tomates entières pelées au jus égouttées (poids net)
    250 g
  • de thym frais
    1 c. à café
  • feuilles de laurier frais
    2
  • de gros sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de pommes de terre coupées en cubes
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 333 kcal / 1397 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...