Papillote de poisson et tagliatelle de carottes

Papillote de poisson et tagliatelle de carottes

4.0 100 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de carottes
    500 g
  • de blanc de poireau coupé en petits tronçons
    100 g
  • d'eau
    500 g
  • tomate coupée en quatre
    1
  • de pommes de terre cireuses (à chair ferme) coupées en rondelles
    800 g
  • de poisson (700-800 g)
    4 filets
  • le jus d'un citron jaune
  • de moutarde
    4 c. à café
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 412 kcal / 1749 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 42.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...