Papillote de poisson et tagliatelle de carottes

Papillote de poisson et tagliatelle de carottes

4.0 113 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 500 g de carottes
  • 100 g de blanc de poireau coupé en petits tronçons
  • 500 g d'eau
  • 1 tomate coupée en quatre
  • 800 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme) coupées en rondelles
  • 4 filets de poisson (700-800 g)
  • le jus d'un citron jaune
  • 4 c. à café de moutarde
  • 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 40 g
Kalorie 1749 kJ / 412 kcal
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 42.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...