
Urządzenia i Akcesoria
Crème de lentilles corail
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
d'oignon coupé en deux90 g
-
de carottes coupées en tronçons300 g
-
gousse d'ail1
-
de lentilles corail200 g
-
d'eau1200 g
-
cube de bouillon de légumes1
-
de concentré de tomate40 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de crème liquide 30-40% m.g.60 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
222 kcal /
925 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les soupes
50 Przepisów
Francja
Francja