Risotto aux morilles

Risotto aux morilles

3.7 75 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 30 g de parmesan coupé en morceaux
  • 130 g d'oignons coupés en deux
  • 4 brins de persil frais
  • 10 g de beurre
  • 250 g de morilles fraîches coupées en morceaux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 250 g de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
  • 100 g de vin blanc sec
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13 g
Kalorie 1513 kJ / 361 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...