
Urządzenia i Akcesoria
Risotto aux morilles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
de parmesan coupé en morceaux30 g
-
d'oignons coupés en deux130 g
-
de persil frais4 brins
-
de beurre10 g
-
de morilles fraîches coupées en morceaux250 g
-
d'huile d'olive20 g
-
de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli250 g
-
de vin blanc sec100 g
-
d'eau700 g
-
cube de bouillon de légumes1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
361 kcal /
1513 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
55 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Doux risottos
10 Przepisów
Francja
Francja