
Urządzenia i Akcesoria
Crème de carotte
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
d'échalotes60 g
-
d'huile d'olive20 g
-
de carottes coupées en morceaux800 g
-
de pommes de terre coupées en morceaux200 g
-
d'eau500 g
-
de lait demi-écrémé300 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 c. à café
-
de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts1 - 2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
123 kcal /
515 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les soupes
50 Przepisów
Francja
Francja