Cake aux légumes

Cake aux légumes

3.6 77 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
7 portions

Składniki

  • 70 g de gruyère coupé en morceaux
  • 150 g de carottes coupées en morceaux
  • 150 g de céleri-rave coupé en morceaux
  • 200 g de blancs de poireau émincés finement
  • 500 g d'eau
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 10 g de beurre pour le moule
  • 80 g de fécule de maïs
  • 3 gros œufs
  • 150 g de lait de soja
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à café bombée d'origan déshydraté
  • 1 c. à café de cumin en poudre
  • ¼ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 599 kJ / 142 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...