Chou-fleur en soufflé

Chou-fleur en soufflé

3.8 375 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    400 g
  • de chou-fleur détaillé en bouquets
    500 g
  • de beurre doux pour le moule
    5 g
  • œufs blanc et jaune séparés
    4
  • de gruyère coupé en morceaux
    40 g
  • de noix de muscade en poudre
    1 c. à café
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de crème liquide légère (15% m.g.)
    100 g
    100 g de crème de soja

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 212 kcal / 882 kJ
Białko 14.3 g
Tłuszcz 15.5 g
Węglowodany 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...