Urządzenia i Akcesoria
Sabayon gratiné aux clémentines
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
12 portions
Składniki
-
3 jaunes d'œufs
-
40 g de sucre glace maison
-
50 g de jus de mandarine
-
15 g de liqueur mandarine, type Mandarine Napoléon15 g de Grand Marnier®
-
2 mandarines
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.8 g
Kalorie
153 kJ /
36 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Apéritifs dînatoires
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Crème anglaise à l'orange
1 godz.
Sabayon
15 min
Sabayon classique
15 min
Crème à la fève tonka, brochette de banane rôtie à la cannelle
20 min
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12 godz. 20 min
Bavarois d'asperge
15 min
Sabayon sucré
30 min
Crème de langoustine, quinoa de légumes de saison (Eric Guérin)
1 godz. 40 min
Sabayon au cidre
15 min
Gratin aux fruits rouges
20 min
Fontainebleau à la violette
25 min
Sabayon de fruits exotiques
30 min