Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre glace maison
- 50 g de jus de mandarine
-
15
g de Grand Marnier®
lub 15 g de liqueur mandarine, type Mandarine Napoléon - 2 mandarines
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 153 kJ / 36 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 1.4 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15 min
Gaspacho tomates ananas
1 godz. 5 min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 Min
Figues farcies
20 Min
Minitartelettes à la carotte et à la crème d'orange
2 Std.
Sabayon aux raisins
15 Min
Sabayon de fruits exotiques
30min
Pannacotta aux œufs de saumon
3hod.
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30min
Crème brûlée au champagne
2小时 25 分钟
Crème à la fève tonka, brochette de banane rôtie à la cannelle
20 Min