Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc sec
- 250 g de beurre demi-sel froid
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1310 kJ / 319 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce beurre blanc
20 min
Sauce hollandaise
25 min
Sauce curry
30 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce soubise
30 min
Sauce hollandaise
15 menit
Beurre blanc
25 min
Sauce béarnaise
40 min
Sauce périgourdine
35 min
Sauce au cidre
20 min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1 Std. 10 Min
Beurre blanc
20 min