
Urządzenia i Akcesoria
Cassolette de saint-jacques et crevettes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
de carotte coupée en morceaux50 g
-
gousse d'ail1
-
d'échalote30 g
-
de beurre coupé en morceaux40 g
-
de crevettes cuites, non décortiquées de taille moyenne350 g
-
d'eau600 g
-
de fumet de poisson2 c. à café
-
de piment d'Espelette1 pincée
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 - 2 pincées
-
de farine20 g
-
noix de saint-jacques de belle taille18
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
185 kcal /
779 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Coquillages et crustacés
11 Przepisów
Francja
Francja