Sauce chasseur

Sauce chasseur

4.3 43 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • de champignons de Paris frais brossés et coupés en deux
    150 g
  • de beurre coupé en morceaux
    80 g
  • d'échalotes
    100 g
  • de feuilles de thym frais
    1 pincée
  • de farine de blé
    15 g
  • d'eau
    350 g
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • de vin blanc
    150 g
  • de concentré de tomate
    1 c. à café
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 - 3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de persil frais finement ciselé
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 128 kcal / 531 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...