Saucisson brioché de Lyon

Saucisson brioché de Lyon

4.8 287 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
8 parts

Składniki

  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 250 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 3 œufs
  • 15 g de sucre en poudre
  • 1 pincée de sel
  • 100 g de beurre demi-sel coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 500 g d'eau
  • 600 g de saucisson de Lyon à cuire
  • 1 jaune d'œuf battu, pour la dorure

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 17.8 g
Kalorie 1718 kJ / 411 kcal
Tłuszcz 26.4 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 24.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...