Urządzenia i Akcesoria
Sauce rouille
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
40 g d'huile d'olive
-
70 g de mie de pain
-
50 g de fumet de poisson (50 g d'eau + 1 c. à café de fumet de poisson)
-
2 gousses d'ail
-
2 piments rouges
-
1 jaune d'œuf
-
½ c. à café de poivre de Cayenne moulu à ajuster en fonction des goûts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
458 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauces à dipper
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Soupe au pistou
40 min
Tapenade
10 min
Bouillabaisse
1 godz. 15 min
Aïoli traditionnel
10 min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 godz.
Cabillaud façon aïoli
1 godz.
Moules à l'escabèche
24 godz.
Tellines en persillade
1 godz. 30 min
Soupe de poisson
20 min
Rouille
10 min
Sauce américaine
55 min
Anchoïade
15 min