Sauce rouille

Sauce rouille

3.2 30 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • 40 g d'huile d'olive
  • 70 g de mie de pain
  • 50 g de fumet de poisson (50 g d'eau + 1 c. à café de fumet de poisson)
  • 2 gousses d'ail
  • 2 piments rouges
  • 1 jaune d'œuf
  • ½ c. à café de poivre de Cayenne moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2 g
Kalorie 458 kJ / 110 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...