
Urządzenia i Akcesoria
Sauce rouille
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
d'huile d'olive40 g
-
de mie de pain70 g
-
de fumet de poisson (50 g d'eau + 1 c. à café de fumet de poisson)50 g
-
gousses d'ail2
-
piments rouges2
-
jaune d'œuf1
-
de poivre de Cayenne moulu à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
110 kcal /
458 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sauces à dipper
11 Przepisów
Francja
Francja