![Sauce rouille Sauce rouille](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/34983F22-F3EE-49BE-9928-6CE361F69EF7/Derivates/97cc90c3-fd11-46a4-a528-07f772cc0245.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'huile d'olive
- 70 g de mie de pain
- 50 g de fumet de poisson (50 g d'eau + 1 c. à café de fumet de poisson)
- 2 gousses d'ail
- 2 piments rouges
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de poivre de Cayenne moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 458 kJ / 110 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 0 g