Urządzenia i Akcesoria
Foie gras d'oie à la truffe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 72 godz.
6 portions
Składniki
-
1 foie gras de canard cru, (400-500 g)1 foie gras d'oie cru (400-500 g)
-
20 g de pineau des Charentes
-
5 g d'armagnac
-
2 c. à café de sel
-
2 pincées de piment d'Espelette
-
15 g de brisures de truffe noire
-
800 g d'eau
-
300 - 400 g de glaçons
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.7 g
Kalorie
1881 kJ /
450 kcal
Tłuszcz
47.5 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Balade toulousaine
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce périgourdine
35 min
Ecrasé de pomme de terre à la truffe
30 min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 min
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2 godz. 40 min
Risotto aux cèpes
30 min
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2 godz.
Risotto lotte et lard
50 min
Financiers aux asperges vertes et oranges
1 godz.
Fregola aux coques et petits pois
50 min
Langoustines sauce au whisky
1 godz. 10 min
Foie gras de canard
72 godz.
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.