Foie gras d'oie à la truffe
TM5 TM6

Foie gras d'oie à la truffe

4.9 (11 ocen)

Składniki

  • 1 foie gras d'oie cru (400-500 g)
    lub 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
  • 20 g de pineau des Charentes
  • 5 g d'armagnac
  • 2 c. à café de sel
  • 2 pincées de piment d'Espelette
  • 15 g de brisures de truffe noire
  • 800 g d'eau
  • 300 - 400 g de glaçons

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1881 kJ / 450 kcal
Białko
4.7 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
47.5 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy