Foie gras d'oie à la truffe

Foie gras d'oie à la truffe

4.9 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 72 godz.
6 portions

Składniki

  • foie gras d'oie cru (400-500 g)
    1
    1 foie gras de canard cru, (400-500 g)
  • de pineau des Charentes
    20 g
  • d'armagnac
    5 g
  • de sel
    2 c. à café
  • de piment d'Espelette
    2 pincées
  • de brisures de truffe noire
    15 g
  • d'eau
    800 g
  • de glaçons
    300 - 400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 450 kcal / 1881 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 47.5 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...