Foie gras d'oie à la truffe

Foie gras d'oie à la truffe

4.9 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 72 godz.
6 portions

Składniki

  • 1 foie gras d'oie cru (400-500 g)
    1 foie gras de canard cru, (400-500 g)
  • 20 g de pineau des Charentes
  • 5 g d'armagnac
  • 2 c. à café de sel
  • 2 pincées de piment d'Espelette
  • 15 g de brisures de truffe noire
  • 800 g d'eau
  • 300 - 400 g de glaçons

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4.7 g
Kalorie 1881 kJ / 450 kcal
Tłuszcz 47.5 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...