Foie gras farci aux figues

Foie gras farci aux figues

4.8 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz.
6 portions

Składniki

  • rouleaux de réglisse
    2
  • d'eau
    450 g
  • foie gras de canard cru (400-500 g)
    1
  • de sel
    2 c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • de porto rouge
    50 g
  • figues sèches
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 115 kcal / 481 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...