Foie gras farci aux figues

Foie gras farci aux figues

4.8 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz.
6 portions

Składniki

  • 2 rouleaux de réglisse
  • 450 g d'eau
  • 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
  • 2 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 50 g de porto rouge
  • 6 figues sèches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 481 kJ / 115 kcal
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...