Urządzenia i Akcesoria
Sabayon au vouvray
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
1 échalote de petite taille
-
3 jaunes d'œufs
-
50 g de beurre
-
60 g de vin pétillant type vouvray
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.2 g
Kalorie
292.2 kJ /
70.8 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crèmes et émulsions
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce béarnaise
20min
Sauce gribiche
15min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce béarnaise
20min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30min
Chutney aux raisins
25min
Sabayon au citron
15min
Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Sauce hollandaise
25min
Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre
40min
Gravlax de saumon à la betterave
8h 15min