Urządzenia i Akcesoria
Sabayon au vouvray
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
1 échalote de petite taille
-
3 jaunes d'œufs
-
50 g de beurre
-
60 g de vin pétillant type vouvray
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.2 g
Kalorie
292.2 kJ /
70.8 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crèmes et émulsions
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce hollandaise
25 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce gribiche
15 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce béarnaise
40 Min
Sabayon au citron
15 Min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1 Std. 30 Min
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Velouté de cèpe et châtaigne
35 Min
Sauce périgourdine
35 Min
Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min