Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 échalote, de petite taille
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de beurre,
- 60 g de vin pétillant, type vouvray
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 292.2 kJ / 70.8 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asperges sauce mousseline
1h
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3 godz. 10 min
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3 Std. 15 Min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Sabayon anisé
15 Min
Sabayon au cidre
15 Min
Baba au rhum
3h
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Pavlova mangue-kiwi
4h 10min
Crème fouettée citron vert-noisette
5min
Sauce gribiche
15 Min
Orange givrée
12 Std.