Sauce tartare

Sauce tartare

4.4 127 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • de persil frais
    2 - 3 branches
  • de cerfeuil frais
    2 - 3 branches
  • d'estragon frais
    3 - 4 feuilles
  • de ciboulette fraîche
    3 brins
  • de cornichons au vinaigre égouttés
    15 - 20 g
  • de câpres en saumure égouttées
    15 - 20 g
  • d'huile de tournesol
    200 g
  • jaunes d'œufs
    2
  • de moutarde
    1 c. à café
  • de vinaigre de vin rouge
    1 c. à soupe
    1 c. à soupe de jus de citron
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 328 kcal / 1350 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...